yellowbar
Rabatt för samhällsturister

 

Har du hört talas om samhällsturism? Det nya sättet att resa för dig som tröttnat på turistfällor och klyschor? Just nu kan du få ett extra tillskott till reskassan från oss på Lufthansa om du är sugen på att prova.

Nu i sommar har vi på Lufthansa lanserat ett pilotprojekt för att testa ett helt nytt resekoncept – samhällsturism. Har du någon gång rest bort för att slippa din vardag, fly från verkligheten? Som samhällsturist gör du tvärtom, du strävar efter att uppleva vardagen, fast på en helt ny plats. För att på riktigt förstå ett samhälle testar du därför som samhällsturist på helt vardagliga saker, som exempelvis att pendla, onlinedejta, gå på jobbintervjuer eller lägenhetsvisningar. Den nya tidens turist vill verkligen förstå sin resedestination på djupet. Vill du veta mer om hur vårt pilotprojekt gick kan du läsa vidare på denna blogg – följ med oss när vi flyr vardagen in i en annan vardag, nämligen in i ”the everyday life” i en av världens mest mytomspunna platser; Silicon Valley!

Efter det är det kanske din tur att ge dig iväg? Då vill vi på Lufthansa såklart helst att du åker med oss, och därför ger vi ett litet bidrag till dig som vill pröva samhällsturism. Här nedan kan du ladda ned särskilda rabattkoder om du är sugen på att testa resekonceptet till någon av våra 400 destinationer över hela världen. Vilket samhälle är du nyfiken på?

Hämta din rabattkod här – bli samhällsturist idag.